Google abonnementer

Administrer dine abonnementer i Google Play

Opsig et abonnement, sæt et abonnement på pause, eller foretag ændringer i et abonnement i Google Play – Android – Hjælp til Google Play

Åbn appen Google Play Google Play . · Tryk på profilikonet øverst til højre. · Tryk på Betalinger og abonnementer efterfulgt af Abonnementer. · Vælg det abonnement …

Abonnementer i Google Play er på ubestemt tid, og du debiteres i begyndelsen af hver faktureringsperiode i henhold til vilkårene for dit abonnement (f.eks. ugentligt, årligt eller et andet tidsrum)

Abonnementer og priser – Google One

Abonnementer og priser – Google One

Google One har cloudabonnementer til alle — 100 GB, 200 GB, 2 TB og mange andre. Vores Android-VPN er inkluderet i abonnementer på 2 TB i udvalgte lande.

Google One har cloudabonnementer til alle — 100 GB, 200 GB, 2 TB og mange andre. Vores Android-VPN er inkluderet i abonnementer på 2 TB i udvalgte lande. Alle abonnementer har familiedeling og særlige funktioner, som giver dig ro i sindet.

Betalinger og abonnementer – Google Account

Betalinger og abonnementer. Når du logger ind på din konto, kan du se dine betalingsoplysninger, transaktioner, faste betalinger og reservationer.

Google Voice: Telefonsystem og

Google Voice: Telefonsystem og -abonnementer til virksomheder | Google Workspace

Google Voice: Telefonsystem og abonnementer til virksomheder. Hold kontakten ved lige, og spar tid med en telefonløsning til virksomheder af enhver …

Se, hvordan Google Voice, vores telefonsystem til virksomheder, tilbyder en brugervenlig løsning, som organisationer af alle størrelser kan føje til deres Google Workspace.

Google Workspace (tidligere kaldet G Suite): Betalingsplaner

Du kan få Google Workspace-abonnementer for kun Kr.40 pr. bruger om måneden. Vælg dit abonnement, og kom i gang med at bruge Google Workspaces samarbejds- …

Du kan få Google Workspace-abonnementer for kun Kr.40 pr. bruger om måneden. Vælg dit abonnement, og kom i gang med at bruge Google Workspaces samarbejds- og produktivitetsapps allerede i dag.

Servicevilkår for Google Play

21. dec. 2022 — familiens betalingsmetode, familieabonnementer eller Indhold, der deles af familiemedlemmer. Hvis du er familiemedlem i en familie i Google Play …

Nest Aware – Google Store

Nest Aware – Abonnement på videooptagelse til Nest Cams – Google Store

Du kan få abonnementer, der omfatter alle dine Nest-kameraer, til én samlet lav pris. Få mere videohistorik og nye avancerede underretninger.

Hold øje med dit hjem ved hjælp af det nye Nest Aware. Du kan få abonnementer, der omfatter alle dine Nest-kameraer, til én samlet lav pris. Få mere videohistorik og nye avancerede underretninger.

Hvordan afmelder jeg mit abonnement på app’en? Google Play

Åbn Google Play-appen . · Tryk på profilikonet øverst til højre. · Tryk på Betalinger og abonnementer. Abonnementer. · Vælg det abonnement, du vil opsige. · Tryk på …

Chromecast med Google TV 4K – Med abonnement – Telia

Google Chromecast med Google TV 4K- Med abonnement

Chromecast med Google TV 4K – Med abonnement. Google. Hvid. Se beskrivelse og specifikationer. Er du allerede kunde? Log ind her for at købe. Loading.

Keywords: google abonnementer, google play abonnementer