Mit spaltede jeg tv2

Mit spaltede jeg – TV 2 PLAY

31. jan. 2022 — Vi følger Autumn, Elsa og Elenes hverdag med den psykiske lidelse DID. Deres personligheder er spaltet i flere dele, og de ved ikke, …

Vi følger Autumn, Elsa og Elenes hverdag med den psykiske lidelse DID. Deres personligheder er spaltet i flere dele, og de ved ikke, hvornår en…

Mit spaltede jeg – dansk dokumentar – TV 2

Mit spaltede jeg. Vi følger Autumn, Elsa og Elenes hverdag med den psykiske lidelse DID. Dokumentar i to afsnit.

Mød tre kvinder, hvis personligheder er spaltet i flere dele. De ved aldrig, hvilken personlighed der overtager kroppen – er det et barn på fem år eller en ung gut på 18?

Hun er ramt af sjælden lidelse og kan skifte … – TV 2 Nyheder

Hun er ramt af sjælden lidelse og kan skifte identitet på få sekunder – TV 2

30. jan. 2022 — TV 2 har filmet Autumn og dermed også, når hun skifter til Holly, Kevin og Jake i forskellige situationer i dokumentaren ‘Mit spaltede jeg’.

Autumn er ikke som de fleste andre. Hendes personlighed er spaltet i flere dele, og hun ved ikke, hvornår hvem overtager kroppen.

Bliver kaldt en Hollywood diagnose – er den for fantastisk til at …

Bliver kaldt en Hollywood diagnose – er den for fantastisk til at være rigtig? – TV 2

31. jan. 2022 — I ‘Mit Spaltede Jeg’ følger TV 2 Elene Nielsen og to andre kvinder med DID for at få et indblik i livet med flere identiteter.

Elene Nielsen har først for nylig fortalt flere af sine nærmeste om sin diagnose af frygt for at blive set på som sindssyg og farlig.

Dokumentar – TV 2 PLAY

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag.

Se de bedste serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Snigpremierer og nyt indhold hver dag. Prøv Basispakken 14 dage til 0 kr.

Nyt program på TV 2: Elsas krop er vært for 13 personer

Nyt program på TV 2: Elsas krop er vært for 13 personer | SE og HØR

31. jan. 2022 — Dokumentarserien ”Mit spaltede jeg” har i aften premiere på TV 2. I første program møder Elsa og Autumn, der begge er ramt af den psykiske …

Dokumentarserien ”Mit spaltede jeg” har i aften premiere på TV 2. I første program møder Elsa og Autumn, der begge er ramt af den psykiske lidelse DID, hvor personligheden er spaltet i flere dele.

DOKUMENTAR I aften vises 2…. – DissociationsNetværket

DOKUMENTAR I aften vises 2. afsnit af TV2 dokumentaren ‘Mit spaltede jeg’. Det er kl. 20.50 Du kan allerede nu se begge afsnit på TV2 Play…

Se Mit spaltede jeg – Stream Online – PlayPilot

TV2.DK. Mit spaltede jeg – dansk dokumentar. Mød tre kvinder, hvis personligheder er spaltet i flere… Jeanette Fugl and 14 others.

Mit spaltede jeg. Vi følger Autumn, Elsa og Elenes hverdag med den psykiske lidelse DID. Deres personligheder er spaltet i flere dele, og de …

Keywords: mit spaltede jeg tv2, tv2 mit spaltede jeg, flere personligheder tv2