Værnedamsvej restaurant

Guide: Sofistikerede Værnedamsvej – VisitCopenhagen

Street guide: Værnedamsvej | VisitCopenhagen

Værnedamsvej 16 1619 København V. ​. +45 28 30 69 60 · info@falernum.dk · Smiley-Logo-PNG.png. Åbningstider. Mandag – Torsdag 12:00 – 24:00.

Børnevenlig, hyggelig, afslappet og med et hint af franske fornemmelser. Værnedamsvej er en lille, travl shoppinggade, der ligger i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg.

Guide: 13 gode steder på Værnedamsvej – Berlingske

Guide: 13 gode steder på Værnedamsvej

Vi har sat os for at skabe en Hanzō-restaurant, der emmer af liv. Midt i hotspottet mellem Vesterbro og Frederiksberg – på Værnedamsvej. En restaurant …

Mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade ligger Værnedamsvej. En gade fyldt med stemning, fine delikatessebutikker, kaffebarer og lækre forretninger. AOK guider til 13 gode på gaden.

Les Trois Cochons | Fransk restaurant på Vesterbro – Cofoco

Les Trois Cochons | Fransk restaurant på Vesterbro | Cofoco

Sponsoreret. Restaurant Tight. 3.095 anmeldelser · Gasoline Grill. 4 anmeldelser. Nr. · Letz Sushi Værnedamsvej. 0 km fra FAMO · Restaurant Tokyo. 98 anmeldelser.

Besøg Les Trois Cochons og få klassisk fransk mad. En middag på Les Trois Cochons giver følelsen af, at være i Paris for en stund på en ægte fransk bistro. Her finder du en restaurant ved det nye teater, som kan være med til skabe rammer for en perfekt aften. Restaurant Vesterbro. Se menuen og book bord online.

Falernum | Bistro & Vinbar | København

Falernum – Værnedamsvejs hyggeligste bistro & vinbar siden 2008

Hanzō Vesterbro | Asiatisk restaurant | Del af Madklubben

Oplev highlights fra det asiatiske køkken på Hanzō. Book bord eller bestil take away nu.

De 10 bedste restauranter i nærheden af FAMO – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af FAMO i København på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af FAMO i København, Danmark.

Italo Caffé er ny italienske café på Værnedamsvej

Den populære franske Cofoco-café på Værnedamsvej, Les Trois Cochons, har fået en ny nabo. Navnet er Italo Caffé, og det kunne let have potentiale til at blive det nye hotte sted at hænge ud på den lækre gade.

Granola

Cafe Viggo – Visit Frederiksberg

Cafe Viggo – Frederiksberg, Frederiksberg, Denmark – Cafe

københavn restaurnet cafe-viggo Franske fornemmelser på Værnedamsvej. Café Viggo er en veletableret fransk bistro, restaurant og bar beliggende på Frederiksberg i København. Nyd den franske stemning, det franske køkken, vine, fadøl og musikken, som befandt du dig i det parisiske latinerkvarter.

Keywords: værnedamsvej restaurant