Yousee 54 lande

Hvilke mobilpakker har inkluderet tale og SMS til udlandet?

2 timers tale og 20 sms’er til 54 lande er inkluderet i abonnementet. Mobil Fri Data 10 timers tale og 100 sms’er til 54 lande er inkluderet i abonnementet.

Hvad inkluderer en udlandspakke? – YouSee

Hvordan fungerer det? Der er to udlandspakker at vælge imellem: 2 timers tale til 54 lande. (2 timers tale og 20 stk sms). 10 timers tale til 54 lande.

Tilvalg til dit mobilabonnement hos YouSee

Med 10 timers tale til 54 lande, kan du hver måned ringe og sende 100 sms’er gratis fra Danmark til udenlandske fastnet- og mobilnumre i 54 lande. Når du at …

Tillægsvilkår for 5 timers tale til 54 lande – YouSee

Kunden får adgang til – uden betaling af forbrugstakst (minuttakst og opkaldsafgift) – at foretage opkald fra Danmark til 54 udvalgte lande i samlet 5 timer pr.

Tillægsvilkår for 2 eller 10 timers tale til 54 lande

Abonnementsvilkår for PSTN

En aftale om 2 eller 10 timers tale til 54 lande indebærer bl.a. følgende: • Kunden får adgang til – uden betaling af forbrugstakst (minuttakst og opkaldsafgift) …

Tag mobilen med på rejsen – YouSee

Derfor kan du stadig bruge dine inkluderede taletimer og data i Storbritannien, uden at det koster dig noget. Tag mobilen med til 36 lande med Roaming Europa.

Når du ringer fra Danmark til udlandet – YouSee

Priser på sms og mms. Du får en fast pris på sms’er og mms’er, som gælder for afsendelse til alle lande: sms til udenlandsk nummer i EU: 0,55 kr./stk.

Hvad er prisen for data i udlandet? – YouSee

Verden 3: Alle lande der ikke er nævnt under de øvrige zoner (undtagen … Du kan let og gratis få oplyst udlandspriser, når du befinder dig i et EU-land.

Mobilabonnement på DK’s bedste 5G-mobilnetværk – Bestil her

Danmarks bedste mobilnetværk og adgang til YouSee Musik – fra kun 149,-/md. … Så kan du ringe til udenlandske mobil- og fastnetnumre i 54 lande til en …

Mobil 100 GB – YouSee

2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande. usp image. Få den fulde 5G netværksoplevelse med en 5G-mobil. usp image. Inkl. YouSee musik med 75 mio.

Keywords: yousee 54 lande